ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

Τραπέζια και μπάρα για όλα τα γούστα στο Εστιατόριο Μεταξύ μας στην Τήνο

Στην Τήνο δημιουργήσαμε έναν πανέμορφο χώρο, κατάλληλο να φιλοξενήσει τις πιό ιδιαίτερες στιγμές σας, σε εκδηλώσεις κοινωνικές ή επαγγελματικές.
Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για το ΓΑΜΟ και τη ΔΕΞΙΩΣΗ τού γάμου σας είναι όλα εδώ!

Για να πραγματοποιηθεί ένας γάμος σε νησί χρειάζεται λεπτομερής σχεδιασμός, ενώ και οι γαμήλιες δεξιώσεις ή οι δεξιώσεις των βαφτίσεων απαιτούν τέλειο συντονισμό. Για την υλοποίηση αλλά και τη διοργάνωση τους απαιτείται έμπειρο προσωπικό.
Τα πάντα, από τα λουλούδια, τη μουσική, τη διακόσμηση, το μενού και τις φωτογραφίες, θα σχεδιαστούν και θα εκτελεστούν άψογα από την ομάδα μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τη μοναδική εμπειρία που σας προσφέρεται.

Ο σχεδιασμός ενός γάμου, ειδικά σε νησί, μπορεί να αποδειχθεί απαιτητικός και δύσκολος. Το Μεταξύ μας όμως, μπορεί να αναλάβει την οργάνωση τής γαμήλιας δεξίωσης ή την δεξίωση τής βαπτίσεώς σας.
Η ομάδα που είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό της διοργάνωσης θα οργανώσει, συντονίσει και πραγματοποιήσει τα πάντα στην εντέλεια. Από τα λουλούδια και τη διακόσμηση, μέχρι τη μουσική και το φαγητό. Συνεπώς όλο το event αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από το Μεταξύ μας και
εσείς, χωρίς άγχος, μπορείτε να απολαύσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας τη μοναδική αυτή μέρα της ζωής σας.

Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κανονίσετε έγκαιρα ένα ραντεβού μαζί μας, έτσι ώστε να συζητήσετε τις ιδέες, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας για την τέλεση τής δεξίώσης τού γάμου ή τής βαπτίσεώς σας στην Τήνο.

Τραπεζάκια για ζευγάρια σε απόμερη γωνιά τού εστιατορίου